Biler i byen

Lørdag d. 29.4. Kl 10-14.
Som nogle af jer ved har vi fået lov til at køre med vores RC biler i Krøyers have nede ved centrumpladsen i Svendborg. Der vil lige ledes være forhandlere med deres biler. Veteran biler. Lokum racere og bil simulator m.m.
Tænker vi mødes omkring kl 9.00. Så bygger vi en bane vi kan race på. Vi får adgang til 230V.
Bymidten er spærret. Så måske kan vi standse i skolegade og læse af. I teatergade er der mulighed for parkering hvis der er plads. Kedelsmedstræde ligger bagved Krøyers have der er vidst også plads til at standse og læse af og muligvis parkering.
Så få støvet RC bilerne af og kom med ned i Krøyers have så giver vi den noget gas sammen.
Mvh. Svendborg RC
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.